Beoordelingen van Restaria de Zwaan Diessen

Recente recensies van Restaria de Zwaan Diessen

5 sterren na 30 reviews

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima kwaliteit. Alles keurig op tijd klaar volgens tijdschema.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Niet zo goed De vorige keer was de friet goed maar had deze keer doorbakken friet gevraagd en die ik meekreeg was zeer vettig en niet doorbakken.jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel makkelijk met foto’s erbij. En makkelijk te bestellen. Was lekker ook nog. Toppie

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk gegeten! Mijn favoriet: stoofvlees!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Precies zoals aangegeven bij de opmerking

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Was goed op tijd en heel lekker gebakken. Zeer vriendelijk personeel. Ga ik weer doen.

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Werkt super. Wel even moeten wachten, het was erg druk met minimaal personeel. Maar alle begrip daarvoor. Bestelling was compleet en goed van temperatuur bij thuiskomst. Ga ik vaker doen zo.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Ondanks dat een online bestelling fout ging omdat de printer niet aanstond hebben we lekker gegeten.thanks

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Friet was goed gebakken en lekker en zeker voldoende voor je geld! Daar zouden andere een voorbeeld aan kunnen nemen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Op afgesproken tijd klaar. Smakelijke maaltijd.

, 21-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor de derde keer bij een Internetbestelling dat er iets niet bij zit. Als je dan belt zeggen ze dat je het de volgende keer voor niets krijgt?? Dat is toch heel raar?? Zo ga je niet met je klanten om. We moeten het dan maar komen halen.. het werd afgedaan met een blikje cola voor de moeite...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Thuis besteld, even later opgehaald. Heel snelle service en heerlijke frietjes. Wij hebben genoten.

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling wederom keurig in orde en op de aangegeven tijd klaar. Wij zijn erg tevreden!

, 27-08-2020

Kwaliteit:

Rating

, 28-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles echt lekker en snel klaar

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk online bestellen. Bestelling klopt altijd en goeie friet....

, 14-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Super geregeld

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

opslag van 0,25 is bij collega in Diessen niet. Verder keurig verwerkt

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere friet en als je online besteld hoef je niet te wachten

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima geregeld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Klantvriendelijke bediening. Problemen worden goed opgelost.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles naar wens.

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk en meteen betaald. Direct bevestiging van de bestelling ontvangen en op het aangegeven tijdstip stond de bestelling klaar. Afrekenen niet meer nodig en smakelijk gegeten van wat we besteld hadden. Ideaal.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De bestelling was op afgesproken tijd klaar en het was heerijke friet en snacks! Zeker een aanrader!