Beoordelingen van Restaria de Zwaan Diessen

Recente recensies van Restaria de Zwaan Diessen

5 sterren na 69 reviews

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was100% alleen bij de sparrerib menu zat geen friet bij we hebben wat gedeeld verdus alles goed gr

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Alles netjes en goed, handig te bestellen via de site

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer netjes op tijd. Netjes verpakt en lekker!

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorger kon t adres niet vinden dus t eten was lauw!

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk krokante smaakvolle friet 🙏dank

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 18-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed, friet shoarma is een aanrader :)

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Super

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was lekker, maar toch enkele puntjes ter verbetering: - er bleek geen zout op de friet te zitten, terwijl er bij bestellen wel voor zout gekozen was; - bestelling was voor 5 grote eters, daarom voor 1 persoon extra friet besteld, want anders kom je te kort; - bij bestelling afhaaltijd opgegeven, maar bestelling was pas kwartier later klaar.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker en precies op tijd klaar! Zeker voor herhaling vatbaar

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Een bestelling naar wens en geheel volgens het bestelde, het tijdstip van ophalen is goed gehaald, ik ervaar altijd veel vriendelijkheid en betrokkenheid, ga zo door.

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

alles wa en smaakte goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk, bezorging prima op tijd. W gaan zeker nog een keer bestellen !!

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer super veel en lekker. Voor 1e x laten bezorgen, maar is goed gegaan. Lastig vinden ivm camping, maar eten was nog goed warm. Dus top 👍

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke kapsalon gegeten! En meer dan genoeg!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Goed en lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Alles keurig en netjes verzorgd. Mooi op tijd en heerlijk gegeten!

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd was het weer perfect

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Was goed verzorgd en mooi op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tja. Eten besteld via hun eigen site. Tijd half 7. Kwart voor 6 besteld. Het was er eindelijk om 10 voor 7. Als je de tijd niet kan redden. Moet je die tijd niet aang even. Of meer personeel aan het werk zetten. De friet was ook nog eens koud. Over de snachts niet gesproken maar was de hitte ook wel vanaf. X geprobeerd. Maar voor ons is het duidelijk dat we snel terug gaan naar kerkzicht.

Reactie van Restaria de Zwaan:Sorry, Op zondag waren er meerder bestelling bezorgtijd tegelijk.,en Nu hebben we onze bezorgtijd gecorrigeerd。De maaltijd was niet warm genoeg, misschien was de temperatuur in de auto niet hoog genoeg. We hebben de isolatietas nu klaargemaakt, zodat maaltijd niet zo snel koud wordt. Wij hopen je de volgende keer weer te terug zien. Excuses!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Goed geregeld, op tijd klaar en altijd goed.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestellen ging makkelijk en het eten stond op tijd klaar. En het was ook nog erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere frietjes, snacks en supertjes zijn ook erg lekker. Met online bestellen ook op de afgesproken tijd klaar. Makkelijk om af te halen. En uiterst klantvriendelijk.

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed optijd klaar, en lekker

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Na online besteld te hebben het eten daar opgehaald , zat 1 verkeerd gerecht in. Even gebeld en ze kwamen het goede na bezorgen, top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede service en goede kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Echt super goed weer. Heb zitten smullen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed verzorgd en keurig op tijd!

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Lkkr en veel friet voor je geld

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Vriendelijke mensen, bestelling klopt eigenlijk altijd. Staat op afgesproken tijdstip klaar. Overzichtelijke website. En ja, friet is niet gezond maar wel lekker 😋

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima kwaliteit. Alles keurig op tijd klaar volgens tijdschema.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Niet zo goed De vorige keer was de friet goed maar had deze keer doorbakken friet gevraagd en die ik meekreeg was zeer vettig en niet doorbakken.jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel makkelijk met foto’s erbij. En makkelijk te bestellen. Was lekker ook nog. Toppie

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk gegeten! Mijn favoriet: stoofvlees!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Precies zoals aangegeven bij de opmerking

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Was goed op tijd en heel lekker gebakken. Zeer vriendelijk personeel. Ga ik weer doen.

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Werkt super. Wel even moeten wachten, het was erg druk met minimaal personeel. Maar alle begrip daarvoor. Bestelling was compleet en goed van temperatuur bij thuiskomst. Ga ik vaker doen zo.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Ondanks dat een online bestelling fout ging omdat de printer niet aanstond hebben we lekker gegeten.thanks

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Friet was goed gebakken en lekker en zeker voldoende voor je geld! Daar zouden andere een voorbeeld aan kunnen nemen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Op afgesproken tijd klaar. Smakelijke maaltijd.

, 21-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor de derde keer bij een Internetbestelling dat er iets niet bij zit. Als je dan belt zeggen ze dat je het de volgende keer voor niets krijgt?? Dat is toch heel raar?? Zo ga je niet met je klanten om. We moeten het dan maar komen halen.. het werd afgedaan met een blikje cola voor de moeite...

Reactie van Restaria de Zwaan:Het is erg vervelend, het vaak gebeurd. We hebben het ook langzaam verbeterd. En als er iets niet bij zit, we bezorgen ook nu. We hebben de website net nieuwe en hebben niet genoeg ervaring. Ik hoop dat je het ook begrijpt tijdens de drukke tijd. Bedankt, welkom bij de volgende keer!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Thuis besteld, even later opgehaald. Heel snelle service en heerlijke frietjes. Wij hebben genoten.

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling wederom keurig in orde en op de aangegeven tijd klaar. Wij zijn erg tevreden!

, 27-08-2020

Kwaliteit:

Rating

, 28-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles echt lekker en snel klaar

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk online bestellen. Bestelling klopt altijd en goeie friet....

, 14-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Super geregeld

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

opslag van 0,25 is bij collega in Diessen niet. Verder keurig verwerkt

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere friet en als je online besteld hoef je niet te wachten

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima geregeld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Klantvriendelijke bediening. Problemen worden goed opgelost.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles naar wens.

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk en meteen betaald. Direct bevestiging van de bestelling ontvangen en op het aangegeven tijdstip stond de bestelling klaar. Afrekenen niet meer nodig en smakelijk gegeten van wat we besteld hadden. Ideaal.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De bestelling was op afgesproken tijd klaar en het was heerijke friet en snacks! Zeker een aanrader!